FAQ.

Privatleasing

FAQ.

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål omkring leasing. Informationerne opdateres regelmæssigt.

Skal jeg kreditgodkendes ved privatleasing?

Ja. Det skal du, da en leasingaftale er bygget på faste månedlige betalinger. Derfor skal alle kreditgodkendes, før aftalen indgås.

Hvordan bliver jeg kreditvurderet?

Du vil blive kreditvurderet vha. Monthio – En kontooplysningstjeneste godkendt af Finanstilsynet. Du kan læse mere om, hvad proccesen med Monthio indebærer her: Kreditvurdering

Er der en fast månedlig ydelse i hele perioden?

Når du leaser din bil gennem MINI Financial Services, består betalingen af en førstegangsbetaling, etablering- og administrationsgebyr samt en fast månedlig ydelse i perioden, du leaser din bil.
Den første faktura du modtager fra MINI Financial Services indeholder førstegsangbetalingen, etablering- og administrationsgebyret samt din første månedlige ydelse. Derefter bliver du kun opkrævet den månedlige ydelse i leasingkontraktens løbetid.

Hvornår modtager jeg min kontrakt og første faktura?

Sådan forløber kontraktindgåelsen, og tiden indtil du modtager din leasingkontrakt.

Hvordan skal jeg betale min første faktura?

Vi har samlet information vedrørende faktura og betalinger af din BMW Financial Services kontrakt her.

Ændre den månedlige ydelse sig efter de første fire måneder?

Nej, den månedlige ydelse ændrer sig ikke efter genberegningen af afgiften efter de første fire måneder.
Det vil sige, at du vil stadig have det fulde overblik over dine samlede udgifter i hele leasingperioden.

Hvad dækker den månedlige ydelse?

Garanti og serviceeftersyn er inkluderet i den faste månedlige leasingydelse.

Hvad dækker den månedlige ydelse ikke?

De eneste udgifter du har, ud over den månedlige leasingydelse, er forsikring, grøn ejerafgift, brændstof og ekstra dæk. I samarbejde med if forsikring tilbyder BMW Financial Services en række attraktive forsikringsprodukter, bl.a. tilbageleveringsforsikring.
Læs mere om MINI Forsikring

Er al service og reparation inkluderet?

Al service og garanti er inkluderet i leasingperioden. Den månedlige ydelse dækker ikke eventuelle skader på bilen, der ikke omfatter almindeligt slid og ælde. Du kan læse mere om, hvad der accepteres som slid og ælde, og hvad der er reelle skader, der skal udbedres før aflevering af bilen i vores skadeskatalog.

Hvor mange kilometer om året må jeg køre?

Vores nuværende kilometersatser afhænger af hvilken model du vælger. Som hovedregel må du køre 20.000 km om året. Der er dog visse afvigelser, og det er altid muligt at tilpasse kontrakten efter dine behov. Hvis der køres mere eller mindre end det aftalte kilometerforbrug, afregnes under- eller overkørte kilometer efter en fast takst, der er modelafhængig.

Hvordan beregnes kilometer, hvis jeg opsiger aftalen før tid?

Kilometer beregnes forholdsmæssigt i forhold til din aftales løbetid. Det vil sige, at du ikke kan køre aftalens 60.000 kilometer, hvis du opsiger eksempelvis efter 20 måneder. Se nedenstående eksempel på en fiktiv beregning:

Privatleasingaftale på 36 måneder og 60.000 km som afsluttes efter 20 måneder:
(60000 km / 36 mdr) x 20 mdr = 33.333 kilometer

Alle kilometer udover dette eksempel betragtes som overkørte kilometer og beregnes med den i kontrakten anførte sats.

Hvem må køre bilen?

Leasingtageren samt leasingtagerens familie og omgangskreds må køre i bilen. Leasingtageren har dog i alle tilfælde det fulde ansvar for bilen, herunder om der er forsikringsdækning for tredjemands brug af bilen.

Må jeg anvende bilen uden for landets grænser?

Ja, du må gerne køre i din leasingbil uden for landets grænser, dog ikke permanent. Det vil altså sige, at du gerne må køre på ferie i udlandet med din leasingbil.

Kan aftalen opsiges før udløb?

Ja, aftalen kan altid opsiges efter 11 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned mod betaling af den aftalte leasingydelse i opsigelsesperioden.

Hvordan er kontrakten udformet?

Kontrakten er udarbejdet i fællesskab med FDM og Finans og Leasing. Du kan se eksempel på leasingkontrakt her.
Privatleasing kontrakt

Hvad sker der, når aftalen slutter?

BMW Financial Services kontakter dig, når du har 6 måneder tilbage af din leasingkontrakt for at minde dig om, at du snart skal aflevere bilen.
Du vil derfra løbende blive kontaktet med information om, hvordan du skal aflevere bilen med hensyn til tidsbestilling og lign.
Når du afleverer bilen, gennemgås den af FDM efter en standardiseret metode, og du har selv mulighed for at være med til gennemgangen. Det betyder, at du får en uvildig vurdering af bilen – og eventuelle skader, fejl og mangler bliver dokumenteret.
Læs også Tilbagelevering af din leasingbil

Hvad gør jeg, hvis jeg skifter adresse?

Hvis du skifter adresse midt i en leasingperiode, skal du oplyse os om det. Det gør du nemt ved at sende os en mail med din nye adresse. Vores mailadresse er: infomini@mini.dk

Hvad gør jeg hvis jeg stadig mangler svar på et spørgsmål efter at have læst ovenstående?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil altid gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.

E-mail: infomini@mini.dk
Telefon: 70 15 15 42
Åbningstider: hverdage 8.00 – 16.00

Adresse:
MINI/BMW Financial Services
Borgmester Christiansens Gade 50
2450 København SV